2019-08-27 05:48:12• hírek • Szatmár.ro

Ausztriai portyán a Szatmárnémeti VSK minijudokái

Augusztus 18-24. között immárom második alkalommal vett részt a Szatmárnémeti VSK kis judokáinak különítménye az ausztriai Mondseeban megrendezett cselgáncs edzőtáborban.

Az ifj. Csehi Árpád, Grebúr Kevin, Haosi Anna, Reinegger András, illetve Jeromos Álmosból álló, valamint Gergely Attila tanár-edző és Jeromos János sofőrapuka által elkísért különítmény az őszi versenyidényt megelőző alapozásra utazott Ausztriába. A Salzburg melletti nagyközség sportiskolájában a napi két edzés mellett színes programok várták a kis sportolókat: falmászás, sétahajózás, strandolás, valamint külömböző vetélkedőkön vehettek részt a gyerekek.


Az edzőtábort záró, hat országból érkező és mintegy 260 résztvevővel induló nemzetközi versenyen a VSK minijudokák közül a tízévesek között a 34 kg-s súlycsoportban induló Kevin Grebúr érte el a szatmáriak közül a legjobb eredményt. Négy mérkőzéséből hármat idő előtt nyerve harmadik helyezést ért el, míg Reinegger András és Jeromos Álmos hetedikek lettek a 12 éves korcsoportban 34, illetve 38 kg-ban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: